You are here:

Προφίλ Εκθετών

ABSplusIKE_CompanyLogo

Η ABS plus IKE δραστηριοποιείται από το 2009. Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά (για τους κλάδους οχημάτων, ναυτιλίας και βιομηχανίας) άριστης ποιότητας χημικά προϊόντα, λιπαντικά, αξεσουάρ, προϊόντα καθαρισμού, προστασίας, περιποίησης, επισκευής και συντήρησης οχημάτων και σκαφών. Πιο συγκεκριμένα, εισάγει από Ιταλία, Σλοβενία, Σλοβακία και αντιπροσωπεύει τις μάρκες: Dexoll, Grand-X, Zollex, Frescura, Juvi, Deco Blik, Paint-X και Allegrini Nautica. Στόχος μας είναι η συνεργασία με αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους που επιθυμούν μακροπρόθεσμες συνεργασίες στην τοπική τους αγορά. Με εντιμότητα, γνώση και αξιοπιστία, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους μας.

alexopoulos-logo

Η εταιρία «Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Τζανιδάκη το 1954 έχοντας ως πρωταρχική επιδίωξη την καλύψει της ανάγκη για ποιοτική ανακατασκευή του συμπλέκτη. Στις αρχές του 2000 η εταιρία μεταβιβάστηκε στην τρίτη γενιά, ειδικότερα στον Γεώργιο Αλεξόπουλο και κατόρθωσε σε πολύ μικρό διάστημα να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο αγοράς στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων καθιστώντας τη μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Σήμερα, η «Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» ασχολείται με την εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών από τους μεγαλύτερους Aftermarket οίκους του εξωτερικού όπως ZF (Sachs, Lemforder, TRW), Bosch, Behr Hella, Borgwarner, Dayco, FTE, Mann Filter, Titanx, Valeo κ.α. ενώ παράλληλα επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού της και στην καινοτομία των υπηρεσιών της.

akron

Η Akron Hellas ιδρύθηκε το 1963 στην Αθήνα, και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της μηχανολογικής στεγανοποίησης και των ανταλλακτικών αυτοκίνητου, προσφέροντας έτσι ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων που διαρκώς επεκτείνεται, καλύπτοντας τόσο την Ελληνική αγορά όσο και τις γειτονικές χώρες. Ειδικότερα, στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αντιπροσωπεύει τα προϊόντα του οίκου MALO, γνωστά για την εξαιρετική ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή. Αντίστοιχα, στα είδη μηχανολογικής στεγανοποίησης αντιπροσωπεύει αποκλειστικά πληθώρα οίκων του εξωτερικού (KACO, HALLITE, κα).

anip

Η εταιρεία ANIP δραστηριοποιείται στον χώρο της Διάγνωσης των οχημάτων από το 1998. Είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία διάθεσης και υποστήριξης διαγνωστικών συστημάτων. Η ANIP είναι ο κεντρικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Brain Bee, , έχοντας τρία τμήματα, των Πωλήσεων, της Υποστήριξης και της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

antalaktikogr-logo

Η πρώτη b2b πλατφόρμα για αγοραπωλησίες ανταλλακτικών! Ξεκίνησε την πλατφόρμα antalaktiko.gr, για να ενώσει τους επαγγελματίες του χώρου του ανταλλακτικού σε Ελλάδα και εξωτερικό, με στόχο την αξιοπιστία, την ταχύτητα εύρεσης και την αμεσότητα απόκρισης με μία απλή καταχώρηση αγγελίας. Στο νέο αναβαθμισμένο antalaktiko.gr, θα βρεις online τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου του αυτοκινήτου. Και δεν σταματά εδώ. Εξελίσσεται δυναμικά και αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και κατασκευή web εφαρμογών (sites, e-shops B2B-B2C, booking systems).

Η Auto Turbo ιδρύθηκε το 1979 από τον Αναστάσιο Μαραβέλια με έδρα της την Αθήνα και κύρια ασχολία την εμπορία, επισκευή και βελτίωση turbo για κάθε είδος επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων, χωματουργικών μηχανημάτων και σκαφών αναψυχής. Είμαστε αντιπρόσωποι και εισαγωγείς των εργοστασίων Garrett, BorgWarner, IHI και Holset – Cummins Turbo Technologies, αλλά και εισαγωγείς των εταιρειών MHI, HITACHI και Toyota.

autospark_logo

H Autospark έχει ιστορία 50 ετών, στο εμπόριο ηλεκτρικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Θεωρείται leader στο ηλεκτρολογικό υλικό αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.autospark.gr, είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στα ηλεκτρικά ανταλλακτικά στην Ελλάδα. Εξάγει σε όλο τον κόσμο μέσω 7 ξενόγλωσσων site. Πώληση Χονδρική σε ηλεκτρολόγους, συνεργεία και ανταλλακτικά μέσω του autospark.pro. Πώληση Λιανική μέσω του www.autospark.gr

raskos_logo

Η Α.Γ. ΡΑΣΚΟΣ ΑΕ, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας φλαντζών και ανταλλακτικών αυτοκινήτου, ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης που ίδρυσε το 1947 ο Γ. Ράσκος. Με πλούσια παρακαταθήκη, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαθέτοντας προϊόντα από τα γνωστότερα εργοστάσια. Διαρκής επιδίωξη, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και η ευρύτερη κάλυψη των αναγκών τους με ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης στις καλύτερες τιμές αγοράς.

avokatos

Η Αβοκάτος BMW ιδρύθηκε το 2001 στην Θεσσαλονίκη με δραστηριότητα εισαγωγή, διάθεση γνήσιων ,after market ανταλλακτικών,αξεσουάρ BMW/MINI. Με 19 χρόνια δυναμικής παρουσίας, με νέο κατάστημα στην Αθήνα παντα με σκοπό την συνεχη βελτίωση της επιχειρηματικής φιλοσοφίας δηλ. άριστη ποιότητα,έγκαιρη παράδοση προϊόντων, διασφαλίση ισορροπίας μεταξύ ποιότητας τιμής. Η εταιρεία διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού που πρωτοπορούν στην παγκόσμια αγορά με εξειδικευμένα ποιοτικά προϊόντα, διαχειρίζεται 22 εμπορικά σήματα με 27000 κωδικούς, με ισχυρή ομάδα υποστήριξης με τεχνογνωσία ώστε να παρέχει σωστή εξυπηρέτηση ικανοποιώντας τις προτιμήσεις και των πελατών της.

AERAKHS_LOGO

Η εταιρεία «ΑΕΡΑΚΗΣ» δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, αγροτικών, χωματουργικών μηχανημάτων και ειδικότερα στην πώληση μίζας (starter) και δυναμό (alternator). Με πάνω από 60 χρόνια πείρας και ειδίκευσης, η εταιρεία μας είναι από τους πρωτοπόρους εγχώριους προμηθευτές και ανακατασκευαστές μίζας και δυναμό. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και αναφέρουμε τους παγκοσμίας φήμης κατασκευαστές BOSCH, VALEO, MARELLI, CARGO , MAHLE-LETRIKA, CASCO,WOODAUTO, UNIPOINT, DELCO REMY, ZEN, ZM, MOBILETRON, καθώς και πολλά άλλα αξιόπιστα και πρωτοπόρα στον τομέα παραγωγής τους εργοστάσια.

Η Αιγιαλείδης  αποτελεί έναν εκ των μεγαλύτερων εισαγωγέων ανταλλακτικών aftermarket για επαγγελματικά οχήματα Ευρωπαϊκής προέλευσης (φορτηγά, λεωφορεία, light-vans) και για επιβατικά Mercedes-Benz και Smart. Με 30 χρόνια εμπειρίας και παρουσία σε ολόκληρη την ελληνική αγορά μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, η Αιγιαλείδης  προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και συντήρηση των επαγγελματικών οχημάτων κι επενδύει συνεχώς στη βελτίωση των υποδομών και του προσωπικού της. Η εταιρεία αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα των γνωστότερων οίκων στο Aftermarket, όπως ZF (Sachs, Lemforder, TRW), Schaeffler (LUK, INA, FAG), Bosch, Continental (ContiTech), FTE, Mahle, Behr, Febi, ExxonMobil και πολλών άλλων

Η εταιρία Α. Μαργαρίτης δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου ήδη από το 1977, διαγράφοντας μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης.
Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες , εξειδικευμένες στο VW group , εταιρίες στην Ελλάδα με συνεχόμενη ανοδική πορεία και αξιοπιστία 42 ετών. Η Εταιρία Α. Μαργαρίτης έχει συνεργασίες άμεσης εισαγωγής με εταιρίες όπως η ZF – GKN LOBRO – FTE – VDO – HELLA – PAGID – MAHLE – KNECHT – BEHR HELLA – NISSENS – FILTRON – PIERBURG – SWAG – MEYLE – TOPRAN – HEPU – MFILTER – BREMI

KARAISKOS-LOGO

Η εταιρία ΑΦΟΙ Ι. ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών εργαλείων, μηχανημάτων και εξοπλισμού συνεργείων αυτοκίνητων και μοτοσικλετών. Μέσα από την πολυετή εμπειρία και σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές και προϊόντα προσφέρει στους πελάτες της λύσεις ασφαλείς, αξιόπιστες και λειτουργικές. Όλη η γκάμα των πιο γνωστών brands του χώρου (Fasano Tools, CAT®, Facom, KS Tools) διαθέσιμη και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.karaiskostools.gr

athinaios

Η εταιρία μας με παρουσία πάνω από 40 χρόνια στο χώρο του ανταλλακτικού έχει εξασφαλίσει στους πελάτες της αξιόπιστα προιόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι μεταξύ άλλων τα λιπαντικά Lotos οι μπαταρίες Jenox και Mirage οι υαλοκαθαριστήρες Motgum. Στην εταιρία μας επίσης θα βρείτε επώνυμα ανταλλακτικά όπως φίλτρα FIBA προιόντα της Bosch NGK και πολλά άλλα.

Stasinos-Logo

H ΑΦΟΙ ΣΤΑΣΙΝΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1978 από τους Λουκά και Θάνο Στασινό και αρχικά δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξειδικευμένων τεχνικών έργων με πελάτες ξενοδοχεία και δημόσιες επιχειρήσεις.
Το 1982 στρέφεται στην εισαγωγή, πώληση και εγκατάσταση πλήρη εξοπλισμό συνεργείων αυτοκινήτων. Αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα εργοστάσια μηχανημάτων συνεργείων αυτοκινήτων, όπως MAHA Γερμανίας, TECNOTEST Ιταλίας, ALLEN GROUP Αμερικής.

Η CAMION ΤΣΟΛΑΚIΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1990. Όραμα των ιδρυτών ήταν η δημιουργία μιας εταιρείας που θα παρέχει αξιόπιστα προϊόντα και τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα με υπευθυνότητα, ομαδικότητα και σεβασμό στον πελάτη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, υψηλής ποιότητας από τους μεγαλύτερους οίκους του επαγγελματικού αλλά και του επιβατικού οχήματος. Ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους κωδικούς και καινοτόμα προϊόντα.

DIAMANTIS-logo

Η Εταιρεια μας ασχολειται με τον χωρο των ανταλλακτικων εδω και μια εικοσαετια. Εδω και δυο χρονια περιπου παρθηκε η αποφαση να γινει ενα μεγαλο ανοιγμα και στα καινουργια ανταλλακτικα αυτοκινητων με γνωμονα την εξειδικευση μας και τις γνωσεις σε αυτο τον τομεα.Σκοπος μας ενα και μονο πραγμα η αμεση , σωστη και οσο το δυνατον καλυτερη εξυπηρετηση στους ανθρωπους που μας εμπιστευονται!!

Carbon-Zapp

Η εταιρεία ειδικεύεται στα συστήματα τροφοδοσίας καυσίμων με μηχανήματα καθαρισμού και ελέγχου μπεκ αυτοκινήτων και φορτηγών, βενζίνης και πετρελαίου.

Comline_logo

Η βρετανική εταιρεία Comline Auto Parts αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Καλύπτει πληθώρα προϊόντικών κατηγοριών όπως Φίλτρα, Φρένα, Διεύθυνση & Ανάρτηση, Μετάδοση, Υαλοκαθαριστήρες, Λιπαντικά και Μπαταρίες. Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα μέσω των συνεργατών της, προσφέροντας ταχεία εξυπηρέτηση και μέγιστη διαθεσιμότητα.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ-ACT

Η ACT Α.Ε. από το 1990 αναπτύσσει και εφαρμόζει κάθετες λύσεις πληροφορικής αποκλειστικά για τον κλάδο των Οχημάτων. Η ηγετική θέση της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της βαθιάς τεχνογνωσίας και μακράς εμπειρίας στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής.

glykas-logo

Από το 2013 η ΓΛΥΚΑΣ εισέρχεται στο χώρου του αυτοκινήτου με την δημιουργία καταστήματος στην Χαλκίδα, κάνοντας εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου παντός τύπου μεταχειρισμένων και καινούριων. Εισάγει την μπαταρία MAX POWER, VORTEX καθώς και τα λιπαντικά αυτοκινήτου YUKO και το 2017 ανοίγει νέο κατάστημα στο Αιγάλεω. Σήμερα διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων.

Η εταιρία DigiParts ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πολυετούς επιχειρηματικής δραστηριότητας ΒΕΡΡΟΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. Αντικείμενα εργασίας της DP είναι η εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξειδικευμένων εξοπλισμών συνεργείων από αναγνωρισμένους οίκους, λιπαντικών και χημικών καθώς και η τεχνική μόρφωση των επισκευαστών οχημάτων.

dparts-logo

Η εταιρία μας DPARTS VAG GROUP TECH εξιδεικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών του VAG GROUP από ΟΕΜ εργοστάσια όπως η ZF-GROUP, MAHLE, HEPU, STABILUS, MINTEX, UFI FILTERS, VEMO-VAICO, MEYLE, HANS PRIES, BSG, AYD, FISPA, HELLA, BORSEHUNG. Η τεχνογνωσία μας στο VAG GROUP φροντίζει την άμεση και ποιοτικά σταθερή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στόχος μας είνα να προσφέρουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, ιδέες και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις για κάθε πρόβλημα και ανάγκη.

Η εταιρεία Δ.ΔΡΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων από το 1996. Η εξειδίκευση στα μηχανικά αλλά και ηλεκτρικά μέρη των εταιρειών PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές τόσο στα γνήσια όσο και στα aftermarket ανταλλακτικά, όπως και η άμεση εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την επάρκεια σε στοκ, την καθιστούν ως μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες του χώρου.

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η Γ.Β. Γεωργακόπουλος αποτελεί την μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρεία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων (φανοποιίας), με εξαγωγική δραστηριότητα στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων και την Κύπρο. Η γκάμα των ανταλλακτικών (80000 κωδικοι) καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών της ελληνικής αγοράς. Ενδεικτικά πρoϊόντα: καπό, προφυλακτήρες, μάσκες, φτερά, φανάρια, καθρέφτες, ψυγεία, μεταχειρισμένες πόρτες, κλειδαριές κ.α. Υπάρχουν 2 μεγάλα κέντρα διανομής, Κορωπί και Σίνδο Θεσσαλονίκης και 2 υποκαταστήματα στην Αττική.

electriclife-logo

H εταιρία ELECTRIC LIFE HELLAS αε είναι μια εισαγωγική εταιρία 33 χρόνων που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου, & εδρεύει στο Γέρακα Αττικής. Είναι γνωστή από τα ομώνυμα ηλεκτρικά παράθυρα ELECTRIC LIFE, αλλά στη διάρκεια των χρόνων έχει γίνει αντιπρόσωπος 22 & πλέον οίκων εξωτερικού. Εισάγει, λοιπόν, πέρα από τα ηλεκτρικά παράθυρα, OEM διακόπτες για ηλεκτρικά παράθυρα , χειρολαβές , clips για ταπετσαρίες, χειροκίνητους μηχανισμούς, μοτέρ κλειδαριών & υαλοκαθαριστήρων, φλασιέρες, αντλίες βενζίνης , αισθητήρες (λάμδα, στροφάλου, EGR), ρελέ φλασέρ κλπ.

elkar-logo

Η εταιρεία Λέων – Κουρνιάτη ΑΕ, με διακριτικό τίτλο ELKAR, ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1987, με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε για τη συνέχιση των εμπορικών δραστηριοτήτων της Α Κουρνιάτης – Γ Λέων ΟΕ, με έτος ίδρυσης το 1978. H ELKAR το 2014 ιδρύει το πρώτο υποκατάστημα της στην Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους στόχους και τις φιλοδοξίες της. 1978-2019, 41 χρόνια τεχνικής και εμπορικής εμπειρίας οι ιδρυτές της εταιρείας Γιώργος Λέων και Θανάσης Κουρνιάτης, αλλά και Νέα επιστημονικά στελέχη, έκαναν την ELKAR μια ανταγωνιστική εταιρεία, με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, κάνοντάς την πρωταγωνίστρια στο χώρο της.

FORCH-HELLAS

Η ιστορία αρχίζει το 1963, όταν ο Theo Förch ίδρυσε μια επιχείρηση με βίδες στo Neuenstadt της Γερμανίας. Με εργατικότητα, διορατικότητα και μια έντονη αίσθηση στις ανάγκες των πελατών, οδήγησε την εταιρεία σε ένα αξιοσέβαστο μέγεθος. Με γκάμα προϊόντων πάνω από 100.000 κωδικούς που αφορούν τον τομέα συναρμολόγησης σε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΜΕΤΑΛΛΟ-ΞΥΛΟ-ΔΟΜΗΣΗ. Η ποιότητα των προϊόντων, το εγγυημένο service, και γνώση του αντικειμένου των συνεργατών μας σε πάνω από 17 καταστήματα franchise σε όλη την Ελλάδα, καθιστούν τη FÖRCH HELLAS ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο.

SFANTOS-ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Η εταιρία Ε. ΣΦΑΝΤΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα τον Ιταλικό Οίκο MONDOLFO FERRO S.p.A., ο οποίος κατασκευάζει από το 1963 μηχανήματα βουλκανιζατέρ & συνεργείων. Ο ιδρυτής της εταιρείας Ευάγγελος Σφαντός ασχολείται επαγγελματικά με την πώληση μηχανημάτων βουλκανιζατέρ & συνεργείων από το 1977. ‘Εχοντας την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων γνωρίζει άριστα τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, γι’ αυτό το λόγο, επέλεξε να αντιπροσωπεύει μηχανήματα που είναι τα πλέον εξελιγμένα ποιοτικά και τεχνολογικά. Η εταιρία μας καλύπτει τα μηχανήματα με πλήρη σειρά ανταλλακτικών και service έχοντας πάντα ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών μας.

emporiki_

Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται από το 1968 στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξειδικεύεται σε δυο αντικείμενα. Το ένα τμήμα της εταιρείας κατέχει πρωταρχική θέση στο χώρο των ανταλλακτικών IVECO (Φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών εφαρμογών) το 2010 δημιουργήσαμε ένα νέο υποκατάστημα εμπορίας φορτηγών IVECO καινούργιων και μεταχειρισμένων ώστε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Το δεύτερο τμήμα της εταιρείας μας πρωτοστατεί στο χώρο των ανταλλακτικών συστήματος Ανάρτησης και Πέδησης για όλους τους κατασκευαστές φορτηγών, λεωφορείων, trailer , διανέμοντας τα προϊόντα κορυφαίων Ευρωπαϊκών κατασκευαστικών Οίκων στο χώρο. Με σεβασμό, συνεχή ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση του μεγάλου αποθέματος μας, διατηρούμε την θέση μας στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΡΣΚΑ-logo

Η εταιρεία ΕΡΣΚΑ Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των εργαλείων και μηχανημάτων εξοπλισμού σύγχρονων συνεργείων. Με 52 χρόνια εμπειρίας προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας σε τομείς όπως το αυτοκίνητο, το φορτηγό, η βιομηχανία, υδραυλική, ηλεκτρολογία, ηλεκτρονική και αεροναυπηγική κ.ά. με πλήρη γκάμα εργαλείων και μηχανημάτων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, ενώ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της KSTOOLS και BRILLIANT TOOLS, UniLift ανυψωτικά αυτοκινήτων- ξεμονταριστές- ζυγοσταθμίσεις, JOHN BEAN-ευθυγραμμίσεις και της VAN SYSTEM Modular Van Storage- Συστήματα οργάνωσης και εξοπλισμού επαγγελματιών οχημάτων.

italos-group

Η εταιρία Ιταλός group EE δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2008 από έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στις εισαγωγές και το εμπόριο συσσωρευτών, λιπαντικών και ειδών αυτοκινήτου. Μετά από 11 χρόνια αναπτυσσόμενης πορείας στο b2b αλλά και έχοντας πλέον αποκλειστικές αντιπροσωπείες πολλών εργοστασίων εξωτερικού, με πρωταρχικό στόχο την άριστη ποιότητα στα προϊόντα μας και τις καλύτερες τιμές στην αγορά, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας από ένα προϊόν, μέχρι και την αποκλειστική διακίνηση των προϊόντων μας για την επικράτεια – νομό του εκάστοτε ενδιαφερόμενου. Ακόμα και με απευθείας εισαγωγές από τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε με στόχο την ανταγωνιστικότητα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αυξανόμενο αριθμό πελατών και στον τομέα Private label , όπου οι συνεργάτες μας έχουν εγγυημένη ποιότητα , άμεση παραλαβή και τιμές εισαγωγής .

Grantex

Η GRANTEX είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής φρένων για οχήματα βαρέως τύπου στην Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη. Παρέχει προϊόντα συστήματος πέδησης, ανάρτησης, διεύθυνσης καθώς και διαχείρισης πεπιεσμένου αέρα για επαγγελματικά οχήματα. Χάρη στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, την αξιοπιστία και την οικολογική της συνείδηση, έχει κατακτήσει επάξια μία από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο της στην ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα εξάγει σε 72 χώρες, και έχει καταφέρει, με την ποιότητα και την υποστήριξη των προϊόντων της, να κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

interpart-logo

Εισαγωγική ανταλλακτικών επιβατικών αυτοκινήτων από το 1975. Εισαγωγή γνήσιων ανταλλακτικών για RENAULT-DACIA-NISSAN-PEUGEOT-CITROEN-FIAT-ALFA ROMEO-JEEP-VW-AUDI-SEAT-SKODA. Εισαγωγή και εμπορία aftermarket ανταλλακτικών και λιπαντικών για όλα τα επιβατικά οχήματα.

IAPONIKI

Η Ιαπωνική Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο ανταλλακτικών του αυτοκινήτου και εξοπλισμού συνεργείου από το 1973. Διαθέτει δίκτυο 21 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και παρέχει υπηρεσίες τεχνικής εκπαίδευσης και υποστήριξης για ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων της. Η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη νέων εργαλείων /υπηρεσιών , σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του επισκευαστή οχημάτων και να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις των οχημάτων.

komninos-logo

Η «Ιγνάτιος Κομνηνός & ΣΙΑ Ε.Ε .» διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα των προϊόντων για την επισκευή και τοποθέτηση του ελαστικού. Η «Κομνηνός Ιγνάτιος & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιριών Bright Premium & Sice στην Ελλάδα. Εταιρίες που ασχολούνται επί σειρά ετών με μηχανήματα για βουλκανιζατέρ και συνεργεία. Η εταιρεία μας έχει διεθνή παρουσία και διακεκριμένο πελατολόγιο εντός και εκτός συνόρων. Εξειδικευόμαστε στην πώληση αναλώσιμων υλικών και μηχανημάτων, απαραίτητα στον εξοπλισμό παλιών και νέων καταστημάτων επισκευής οχημάτων και ελαστικών. Το after sale service είναι αυτό που μας ξεχωρίζει στον κλάδο μας.

ipomar-logo

Η IΠΟΜΑΡ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1992, και έκτοτε αντιπροσωπεύει διεθνείς οίκους παραγωγής λιπαντικών και χημικών προϊόντων για τη βιομηχανία και το αυτοκίνητο. Από το 1998, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη Βαλκανική ζώνη, την εταιρεία Galp lubricants, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών παγκοσμίως,παράγει περισσότερα από 400 προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς προδιαγραφές. Η λίστα πελατών της IPOMAR περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους αντιπροσώπους, τους διανομείς, τους δήμους και τους δημόσιους οργανισμούς.

mparmperi

Η εταιρεία Μπαρμπέρη Κ. & Σ ΕΠΕ, παρούσα πάνω από 30 χρόνια στην Ελληνική αγορά, διαθέτει την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση και άμεση διαθεσιμότητα των ειδών που διανέμει κατ’αποκλειστικότητα. Προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση, και πραγματοποιώντας δυναμική προώθηση των ειδών έχει κατακτήσει την εκτίμηση των πελατών.
Εταιρεία LOTTO WORKS: παπούτσια ασφαλείας υψηλής ποιότητας και διάρκειας ζωής.
Εταιρεία SCANGRIP: προβολείς και φακοί υψηλής ποιότητας για επαγγελματικές απαιτήσεις.
Εταιρεία KNIPEX: υψηλής ποιότητας εργαλεία χειρός (πένσες, κόφτες, τσιμπίδια ασφαλειών) made in Germany

KAKNOS_LOGO

H Κάκνος Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μετά την επιτυχημένη πορεία με τα ανταλλακτικά της OPEL, επέκτεινε την δραστηριότητά της και στα after market ανταλλακτικά για όλα τα αυτοκίνητα με στόχο τα OES. Στο κατάστημα της εταιρείας, θα βρείτε γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά Opel, Ford αλλά και επώνυμα λιπαντικά Opel, Ford, Elf, Total, Selenia, Castrol, Aral.

EpsilonNet_

Η Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στην πληροφορική. Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εμπιστεύονται σήμερα περισσότεροι από 28.000 επαγγελματίες του ευρύτερου Οικονομικού χώρου.

LEO-LUB

Η εταιρεία LEO LUB & PARTS M.IKE ασχολείται με την εισαγωγή και την εμπορία λιπαντικών και μπαταριών, PRISTA OIL και TAB. Η έδρα είναι στην Ν.Σμύρνη ΚΥΠΡΟΥ 1. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στον πελάτη σε συνδυασμό με τον σεβασμό και την αξιοπιστία της, κατατάσσει την εταιρεία στις πλέον ανερχόμενες και δυναμικές εταιρείες στον κλάδο, με αποτέλεσμα την άριστη συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου.

LASPAS-FILTERS-LOGO

Η εταιρεία «ΛΑΣΠΑΣ ΦΙΛΤΡΑ Ε.Π.Ε.» ιδρύθηκε το 1980 και από τότε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της εισαγωγής και του εμπορίου φίλτρων για αυτοκίνητα, μηχανήματα και παντός τύπου οχήματα. Οι κύριοι κατασκευαστικοί οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι οι: CUMMINS FILTRATION – FLEETGUARD, MANN FILTER, WIX FILTERS και CLEAN FILTERS. Τα τελευταία χρόνια ,η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίστηκε με: Συσσωρευτές, Τακάκια Φρένων & Λιπαντικά.

liakopoulos-logo

Η εταιρεία Λιακόπουλος Α.Ε. έχει ως κύριο αντικείμενο το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων παντός τύπου καθώς και μεγάλη γκάμα σε Βιομηχανικά και Χημικά προϊόντα.
Η εταιρεία μας διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Οίκοι όπως Continental, MANN, Denso, Petronas, Ashika, MC, Original Birth, Ηoffer-Siccom και άλλοι πολλοί θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη, με την άμεση εξυπηρέτηση μας και το πλούσιο stock που διαθέτουμε στις 7.000 τ.μ. εγκαταστάσεις μας στον Βοτανικό.

LOXAS

Η εταιρεία μας πρωταγωνιστεί με πολυετή πείρα άνω των 30 ετών στο χώρο των εξοπλισμών συνεργείων, βουλκανιζατέρ, φανοποιείων, βαφείων, πλυντηρίων με συνέπεια, ήθος και φερεγγυότητα. Δίνουμε μεγάλη σημασία στις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας πριν και μετά τη πώληση. Κάνουμε μόνο σοβαρές συνεργασίες με εργοστάσια εξωτερικού ώστε να νιώθουμε όλοι ασφαλείς. Οι πελάτες μας ξέρουν ότι θα είμαστε κοντά τους και θα τους στηρίζουμε για πολλά χρόνια ακόμη.

MAVIS-AUTOMOTIVE

Η MAVIS AUTOMOTIVE – Ε. & Χ. ΜΑΒΙΔΗ Ο.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών MECCANOCAR – RESTAGRAF – TORNADOR στην ελληνική και την κυπριακή αγορά. Διαθέτει περισσότερα από 30.000 προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία με την εγγυημένη ποιότητα της MECCANOCAR, γνήσια κλιπ αυτοκινήτων πρώτης τοποθέτησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών από την εξειδικευμένη σε fasteners RESTAGRAF, καθώς και τα δημοφιλή εργαλεία καθαρισμού TORNADOR για επαγγελματίες detailers.

megapart

Η MEGALIDIS αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα γερμανικά προϊόντα Tunap (χημικά & πρόσθετα) και Pevastar (πάστες καθαρισμού χεριών). Tunap: κορυφαία προϊόντα που αποτελούν τον απαραίτητο συνεργάτη σας. Pevastar: καθαρίζει και περιποιεί τα χέρια σας αποτελεσματικά με φυσικά υλικά. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, στη καλύτερη δυνατή τιμή.

mengia

Η MENGIA Α.Ε. είναι μία σύγχρονη Εμπορική και Κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Αυτοκίνησης, της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας και των Στρατιωτικών Εφαρμογών. Στο χώρο της Αυτοκίνησης η MENGIA Α.Ε. αποτελεί τον Επίσημο Πιστοποιημένο Διανομέα για την Ελληνική Αγορά, κορυφαίων brands ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και Φορτηγών, όπως CHAMPION, JURID, FERODO, MOOG, PAYEN, AE, FP-DIESEL, SEALED POWER, NATIONAL, FEL-PRO, QUICK STEER και BGA. Επίσης στο χώρο του Eξοπλισμού Συνεργείων είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των Ανυψωτικών HYWEMA.

malinis-logo

Η εταιρεία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΙΝΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1980 και συνεχίζει την πορεία της με την δεύτερη γενιά.
Η εταιρεία διατηρεί 2 καταστήματα. Ένα στην Αθήνα στη Ν. Φιλαδέλφεια και ένα στην Θεσσαλονίκη.
Εκπροσωπεί τα εργοστάσια RAVAGLIOLI, TEXA, HOFMANN, TWIN BUSCH, αεροσυμπιεστές FIAC, εργαλεία χειρός BETA.
Καλύπτει όλη την Ελλάδα σε πωλήσεις και service.

mizodunamiki-logo

ΜΙΖΑ-ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Επιβατικά-Φορτηγά-Μηχανάματα-Σκάφη-Μοτο

moreas

H Moreas με 34 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά ειδικεύεται: στον εξοπλισμό συνεργείων επιβατηγών, φορτηγών και moto. Συνεργάζεται & αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, τα οποία διαθέτουν πιστοποιήσεις (approval) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες. Στην Υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων της κορυφαίας στον χώρο ιταλικής εταιρείας ΑΕΒ-V.G.I. εισάγοντας εξελιγμένα συστήματα που εξασφαλίζουν: μέγιστη οικονομική κατασκευή και ασφάλεια κινητήρα.

filter-hellas

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΙΛΤΡΩΝ,ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ.

mutlu-logo

ΣΙΑΜΠΑΝ ΕΡΔΑΛ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΡΟΔΟΠΗ

ΤΗΛ : 25310 27510

E-MAIL: erdalsaban@hotmail.gr

MotulLogo

Η Κ. ΧΑΜΠΗΣ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες στο χώρο αντιπροσώπευσης ειδών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Από το 1970 αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την γαλλική MOTUL, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς λιπαντικών. Η MOTUL είναι η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη στον κόσμο τα συνθετικά λιπαντικά κινητήρων αυτοκινήτων. Mετά από 40 περίπου χρόνια συνεχούς παρουσίας το όνομα «ΧΑΜΠΗΣ» είναι συνώνυμο μιας ισχυρής και αξιόπιστης εταιρείας στον χώρο των ειδών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας.

ngp-logo

Η NGP Νετίδης δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας από το 1987. Έχει εγκαθιδρυθεί στο αγοραστικό κοινό ως εξειδικευμένη εταιρεία στα ρουλεμάν αυτοκίνητου. Διατηρεί μεγάλη γκάμα Ρουλεμάν Σασμάν, Διαφορικού, Τροχού, Τιμονιού, Air-Condition, Μουαγιέ, Αξονάκια και Στεγανά για Αντλίες Νερού, καθώς και Τσιμούχες. Από το 2004 και για 15 συναπτά έτη συνεχίζει την συνεργασία της με την Αμερικάνικη εταιρεία P.F.I. (Perfect Fit Industries) ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, και τις συνεργασίες με FAG, SKF, CORTECO, DPH, κ.α.

NORMA-Group

Ο Όμιλος NORMA είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής που εξειδικεύεται στα προϊόντα συγκράτησης σωλήνων και σωληνώσεων για αυτοκινητοβιομηχανίες και βιομηχανικούς πελάτες. Σε σχεδόν 70 χρόνια ο Όμιλος NORMA έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 10.000 πελατών σε 100 χώρες, εξυπηρετώντας τους με 8.300 εργαζόμενους. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Maintal της Γερμανίας. Εκτός από την ειδική σειρά προϊόντων για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων δραστηριοποιούμαστε και ως προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων με μάρκες όπως οι NORMA, ABA κ.α.

ΝΙΚΗΤΑΣ-ΚΟΘΡΟΣ

Η εταιρεία ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΟΘΡΟΣ Α.Ε.Ε., μέλος της Group Auto Hellas, ιδρύθηκε το 1974. Eιδικεύεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών για επαγγελματικά οχήματα, ελαφρά, βαρέα & λεωφορεία. Προσφέρει σε ολόκληρη την Ελλάδα & την Κύπρο πλήρη γκάμα εμπορευμάτων καταξιωμένων εργοστασίων όπως: SACHS, LEMFÖRDER, FERODO, HENGST, BEHR-HELLA, VALEO, FTE, SKF, BORGWARNER, CONTITECH, AMC, DINEX, TITANX, DAYCO, MONROE, KONGSBERG, FEBI, COVIND, ROWE, CHEMPIOIL, που εξυπηρετούν τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

protec_logo

H PRO-TEC Hellas/ BluechemGroup από το 1996 προσφέρει επαγγελματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η ηγετική της θέση στο χώρο των χημικών είναι αποτέλεσμα της μοναδικής φόρμουλας των προϊόντων τα οποία σχεδιάζονται κάτω από υψηλά πρότυπα ποιότητας υπό την πιστοποίηση TÜV. Τα brand του ομίλου, Protec – Bluechem – Autoprofi αντιπροσωπεύουν την τεχνολογία και εξειδίκευση της bluechemGROUP στον καθαρισμό/συντήρηση όλων των συστημάτων. Επιπλέον, η κατοχή πιστοποίησης TUV Made in Germany επιβεβαιώνει την πρόσθετη αξία των προϊόντων – από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

MANDO-Papadakis

Η εταιρεία μας Παπαδάκη Ευτ.& Σια ΟΕ εδρεύει στην Αθήνα από το 1990 και ειναι ανεξαρτητη κάθετη μονάδα εξυπηρετησης αυτοκίνητων Hyundai και KIA. Η εισαγωγη και εμπορια ανταλλακτικων ομως, αποτελουν για μας την βασικη μας δραστηριοτητα ,με υψηλες πωλησεις τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο. Διαθετουμε μονιμα πλουσια παρακαταθηκη ανταλλακτικων Hyundai – KIA καθως και ΟΕΜ Κορεατικα ανταλλακτικα MANDO των οποιων ειμαστε επισημοι διανομεις για την Ελλαδα απο το 2013.

petridis-logo

Η εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΒΑΣ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, η οποία δραστηριοποιείται από το 1978 στην εισαγωγή και εξαγωγή καινούργιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων, ρυμούλκας και λεωφορείων. Ειδικεύεται στα εξαρτήματα φρένου, ρυμούλκας και τετραξονικού και έχει πολυετή πείρα στους άξονες νταλίκας. Συνεργάζεται με τους καλύτερους διεθνείς βιομηχανικούς οίκους και παρέχει ποιοτικά ανταλλακτικά παντός τύπου φορτηγών Mercedes, MAN, Volvo, κ.α. και αξόνων ρυμούλκας παντός τύπου, BPW, SAF, ROR, κ.α.

petros-petropoulos

H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 και, μεταξύ άλλων, αποτελεί τον επίσημο διανομέα των λιπαντικών της Shell για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα λιπαντικά Shell περνούν εξαντλητικές δοκιμές σε οχήματα, εργοστάσια και πλοία ανά τον κόσμο και έχουν ταυτιστεί με την υψηλή ποιότητα και απόδοση. Σε παγκόσμιο επίπεδο η Shell κατέχει την πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς για τα τελευταία 12 συνεχή χρόνια.

RECOR-LOGO

Η εταιρεία S & S LtD – Recor Batteries ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στη διαρκώς μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά, σε συνδυασμό με την εμπειρία στην παραγωγή και διάθεση συσσωρευτών, επί 55 χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο των μπαταριών, πραγματοποιεί έρευνες και αναπτύσσει νέες τεχνολογίες προκειμένου να παράγει το καλύτερα ποιοτικό προϊόν. Προϊόντα: Μπαταρίες αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών, γεωργικών μηχανημάτων, στρατιωτικών εφαρμογών, ανυψωτικών μηχανημάτων, ειδικών οχημάτων, ναυτιλίας, συσσωρευτών μόνιμης παροχής ενέργειας, για ηλιακούς θερμοσυσσωρευτές (φωτοβολταϊκά).

ΡΑΓΚΟΣ

Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΓΚΟΣ Μον. ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1980. Εισάγει και εμπορεύεται φίλτρα για χωματουργικά και αγροτικά μηχανήματα, φορτηγά, αυτοκίνητα(ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα), καθώς και για ναυτιλιακές εφαρμογές. Eίναι official distributor, με δεσπόζουσα θέση στην αγορά, των Οίκων FLEETGUARD (Cummins filtration), SAKURA, HENGST, HiFi και SF. Επίσης, εμπορεύεται λιπαντικά SELENIA, VALVOLINE, TEXACO και MOTUL,τα οποία προμηθεύεται από την εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά και εισάγει, ως official distributor, από τον Οίκο EUROLUBE Ιταλίας.

ROKAS-LOGO

Η  εταιρία  Ρόκας  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που  δημιουργήθηκε το 1976 από τον Χαράλαμπο Ρόκα έχοντας  ως  βασικό αντικείμενο την εισαγωγή φίλτρων και λιπαντικών, για όλες της μηχανοκίνητες  εφαρμογές  από επιβατικά αυτοκίνητα , επαγγελματικά  μέχρι  βαρέως τύπου οχήματα πάντως κλάσεων  αλλά και  προϊόντα που απευθύνονται στον τομέα της ναυτιλίας.   Συνεργαζόμενοι με κορυφαίες εταιρίες και εργοστάσια  του εξωτερικού παρέχουμε προϊόντα τα όποια είναι πιστοποιημένα βάση του συστήματος  ποιότητας  ISO 9001.

sigalos logo

Η εταιρεία ΣΙΓΑΛΟΣ Α.Ε ιδρύθηκε το 1992 από τον Σπύρο και την Έφη Σιγαλού, και από το 2015 κι έπειτα την σκυτάλη έχει πάρει ο γιός τους Θεόδωρος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη πώληση ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξιδεικεύεται στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης για φορτηγά, λεωφορεία, τρέιλερ και παρόμοια οχήματα.

SKLIKAS-LOGO

H εταιρεία ΣΚΛΗΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Ε. θυγατρική της ΣΚΛΗΚΑΣ ΑΕΒΕ , που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια , ασχολείται με το εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων και λιπαντικών, με εισαγωγές από τις μεγαλύτερες μάρκες ανταλλακτικών απ’ όλο τον κόσμο, με μεγάλη εξειδίκευση στο ηλεκτρολογικό υλικό αυτοκινήτων, μεγάλων οχημάτων, σε φώτα επαγγελματικών οχημάτων, μιζών και δυναμό, καθώς και στον κλιματισμό αυτοκινήτων, φορτηγών και μηχανημάτων. Διαθέτει μεγάλη γκάμα γνησίων ανταλλακτικών όσο και ανταλλακτικών για το aftermarket.

stefanakis

Η εμπορική εισαγωγική εταιρία Στεφανάκης Δημήτριος ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί την συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας του ιδιοκτήτη της ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου από το 1996.Στην εταιρεία λειτουργούν ταυτόχρονα δυο τμήματα,το πρώτο τμήμα ασχολείται αποκλειστικά με τη διάθεση FORD ανταλλακτικών γνησίων και εναλλακτικών και το δεύτερο τμήμα με AFTERMARKET ανταλλακτικά για ευρωπαικά,ασιατικά και αμερικάνικα οχήματα,παρέχοντας στους συνέργάτες μας σε πλήρη γκάμα τις σημαντικότερες κατηγορίες ανταλλακτικών.Η εταιρεία συνεργάζεται απευθείας με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού.Το όραμα μας είναι μέσα από την ΙΣΧΥΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ με τους συνεργάτες μας να πάρεχουμε το καλύτερο σέρβις μέσω του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού μας και διαρκώς να αναπτυσσόμαστε με σταθερά βήματα.

stigar-logo

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων από το 1985. Διαθέτουμε όλη την γκάμα σε Μπιλιοφόρους, Φούσκες και Ημιαξόνια, Σταυρούς κεντρικού, Εμπρόσθιο Σύστημα και Αντλίες Νερού . Η εξειδίκευση μάς δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις στους πελάτες μας καθώς και αξιόπιστες εναλλακτικές. Συνεργάτες μας αποτελούν τα μεγαλύτερα εργοστάσια πρώτης τοποθέτησης στον κόσμο, όπως GKN, LEMFORDER (ZF), TRW και άλλοι αναγνωρισμένοι οίκοι όπως HEPU, GSP, SEIKEN, που πιστοποιούν την προσήλωσή μας στην ποιότητα.

STRATOUDAKIS_LOGO

Η BMW Στρατουδάκης είναι εδώ και 51 χρόνια ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους γνήσιων, after market ανταλλακτικών και αξεσουάρ BMW & MINI στην Ελλάδα. Με 4 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και 2 στην Αθήνα, ενημερωμένη αποθήκη και καταρτισμένο προσωπικο, εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα άμεσα και αποτελεσματικά. Τα τελευταία 7 χρόνια εμπορεύεται με την ίδια επιτυχία ανταλλακτικά Mercedes Benz & Smart. Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η BMW Στρατουδάκης και η πελατοκεντρική της φιλοσοφία την καθιστούν ηγέτη στην αγορά των ανταλλακτικών BMW & Mini.

tecno-logo

Η Tecnopneumatic εδώ και 40 χρόνια είναι πρωτοπόρος τόσο στον χώρο του πνευματικού και βιομηχανικού αυτοματισμού όσο και στον τομέα εξοπλισμού συνεργείων και βουλκανιζατέρ. Με 50 άτομα προσώπικό και 8500τμ ιδιόκτητων εγκαταστασεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, νοοτροπία συνεχούς βελτίωσης και πρωτοπορίας, ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη της εξυπηρέτησης και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.
• Μηχανήματα Συνεργείων και Βουλκανιζατέρ
• Αναλώσιμα Συνεργείων
• Αναλώσιμα Επισκευής Ελαστικών
• Εργαλεία Επισκευής Αυτοκινήτων
• Εργαλεία Χειρός
• Καθαριστικά & Λιπαντικά Σπρέυ

TEXNOANTALLAKTIKI_LOGO

Η Τεχνοανταλλακτική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με έδρα την Αθήνα. Εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά, με πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, προϊόντα επώνυμων εργοστασίων πρώτης τοποθέτησης. Εξειδίκευση της εταιρείας είναι το σύστημα ανάφλεξης και ο φωτισμός. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και δημοφιλείς κατασκευαστές εξαρτημάτων ΟΕΜ, όπως: Beru, Philips, Denso, Narva, Vosla, Champion, MultiSpark, AN Parts, Hellux.

technoantallaktiki-logo

H ΤΕΧΝΟΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα εμπορίας επώνυμων Λιπαντικών για οχήματα, βιομηχανία και ναυτιλία καθώς και Ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων. Το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, εντοπίζει την ανάγκη του πελάτη και δίνει την κατάλληλη και αξιόπιστη τεχνολογική λύση, στην καλύτερη τιμή. Εξυπηρετεί, σε όλη την Ελλάδα, μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, συνεργείων αυτοκινήτων, πρατηρίων καυσίμων, τεχνικών εταιρειών, βιομηχανιών. Ανταποκρινόμενη στις τεχνολογικές εξελίξεις έχει αναπτύξει ηλεκτρονικά εργαλεία για την παράδοση σε λίγες ώρες από την καταχώρηση της παραγγελίας.

TOTAL-logo

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, Μάλτα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Γεωργία και Αρμενία. Οι δραστηριότητές μας εστιάζονται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και τον γεωργικό εξοπλισμό και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Τα προϊόντα σχεδιάζονται στα εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης της Total και είναι γνωστά για την καινοτομία, την απόδοση και τη μέγιστη προστασία του εξοπλισμού. Αναγνωρίζονται δε, από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και γι’ αυτό, οι κορυφαίοι εξ αυτών προτιμούν τα λιπαντικά της Total τόσο για το εργοστασιακό γέμισμα, όσο και για τη συντήρηση και χρήση μετά την πώληση.

GTzavaras_Logo

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ, AIRCONDITION, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ FREON. EIΣΑΓΟΥΜΕ AΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ : BOSCH-HELLA-VDO-CONTINENTAL-DENSO Κ.Α.ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΙΔΥΚΕΥΜΕΝΑ ΑΝΤ/ΚΑ, ΟΠΩΣ : BAΛΒΙΔΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ,ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ CTR ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DENSO, ΠΛΗΡΩΣΗΣ FREO ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜAΤΑ ΚΑΙ FRΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

TRANTAS_LOGO

Η εταιρεία ΤΡΑΝΤΑΣ ΑΕ εμπορεύεται ανταλλακτικά φορτηγών, λεωφορείων και επαγγελματικών αυτοκινήτων, με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Διαθέτουμε ανταλλακτικά φορτηγών παντός τύπου: DAF – IVECO – RENAULT – MAN – MERCEDES – SCANIA – SETRA – NEOPLAN – BOVA – VOLVO. Η εταιρεία μας μπορεί, επίσης, να σας παράσχει αερόφουσκες, φίλτρα, λάδια και άλλα συναφή προϊόντα.

LOGO-TSELLOS

Η εταιρία « Τσέλλος » με έδρα τη Θήβα δραστηριοποιείται από το 1982 στο χώρο της εισαγωγής και διανομής λιπαντικών και ανταλλακτικών οχημάτων. Η εταιρία είναι επίσημος συνεργάτης της CHEVRON BELGIUM BV, για την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων TEXACO. Ακόμα εισάγει και διανέμει:
Delkol λιπαντικά από Ισραήλ
Banner και Redpower μπαταρίες από Αυστρία
Petromark χημικά από Ολλανδία
Maco κρέμες καθαρισμού από Ολλανδία
ΜFilter φίλτρα από Λιθουανία
Japanparts ανταλλακτικά οχημάτων από Ιταλία

ΤΡΟΧΟΣ-logo

Εισάγουμε και διανέμουμε: TESLA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΠΟΥΖΟΚΑΛΩΔΙΑ/ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ-AXXON OIL ΛΙΠΑΝΤΙΚA SELENIA CLEAN-UFI – ΦΙΛΤΡΑ, DENSO-EYQUEM – ΜΠΟΥΖΙ ,GAUSS – ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ,TRUSTING – ΕΙΔΗ ΦΡΕΝΟΥ, RC – ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ, PRESSGOM – ΦΟΥΣΚΕΣ,LINEX ΝΤΙΖΕΣ ,BUGATTI–ΑΝΤΛΙΕΣ, LA.R.A ΚΡΕΜΑΡΓΙΕΡΕΣ, DAYCO – ΙΜΑΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ,EBI–ΡΟΥΛΕΜΑΝ, OMCAR – ΜΟΥΑΓΙΕ – ΣΤΑΥΡΟΙ, VERVET–ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ-ΒΑΛΒΙΔΕΣ-ΤΑΠΕΣ-ΚΑΒΟΥΚΙΑ, C.E.A.M – ΔΟΧΕΙΑ, VEMA – ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΔΟΧΕΙΑ-ΤΑΠΕΣ-ΜΟΥΑΓΙΕ, JAPKO – ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ – ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ, UNIGOM – ΒΑΣΕΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ, ABA-NORMA-GEMI–ΚΟΛΛΙΕΔΕΣ, SUPERFLEX – ΚΟΛΑΡΑ ΓΩΝΙΑ / ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΑ SIGILL–ΧΗΜΙΚΑ, BENDIX ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ / ΣΠΡΕΙ ΦΡΕΝΟΥ, SHOWA ΓΑΝΤΙΑ,FIAT-ALFA ROMEO–ΓΝΗΣΙΑ, LADA–ΓΝΗΣΙΑ

tsalopoulos logo

Η εταιρία ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1959 στον χώρο των ανταλλακτικών φορτηγών, λεωφορείων και νταλικών ως ένας από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους εισαγωγείς After Market και γνήσιων ανταλλακτικών στην Ελλάδα, για όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Με πάνω από 25.000 ενεργούς κωδικούς και περισσότερους από 3.000 πελάτες διαθέτει εξαρτήματα από προμηθευτές από όλον τον κόσμο και προς όλη την Ελλαδα.

ΚΟΥΤΡΑ logo

Η εταιρεία μας VAGtech – Ι κ΄ Κ ΚΟΥΤΡΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1989 και εδώ και 30 χρόνια έχει κατορθώσει να κατέχει μια σημαντική θέση στο χώρο της αγοράς των ανταλλακτικών. Είμαστε μια εισαγωγική εταιρεία Γνήσιων και Εναλλακτικών ανταλλακτικών του VW group ( Audi- Volkswagen- Skoda- Seat), με βάση τη πολυετή εμπειρία μας, την ανάπτυξη συνεργασιών με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής ανταλλακτικών παγκοσμίως, αποκτώντας την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των προϊόντων τους στη χώρα μας αλλά και με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας κατορθώνουμε να παρέχουμε στην αγορά την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή!

LogoVSA

Η VSA είναι η ποιο γρήγορα ανερχόμενη εταιρία στο χώρο της διάγνωσης οχημάτων, με μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παρέχουμε υποστήριξη, εκπαίδευση και λύσεις διάγνωσης γενικές ή προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επισκευαστή. Αντιπροσωπεύουμε μεταξύ άλλων τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες διάγνωσης οχημάτων, την ACTIA Γαλλίας στα διαγνωστικά και την Pico Technology Αγγλίας στους παλμογράφους. Η VSA βρίσκεται στο πλευρό του επισκευαστή παρέχοντάς του τεχνογνωσία και στοχευμένες λύσεις που θα καλύψουν τις άμεσες αλλά και τις μελλοντικές του ανάγκες.

vector-logo

Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά του DIY & Automotive η Vector Brands δραστηριοποιείται στην προμήθεια χρωματοπωλείων, μεγάλων retail αλυσίδων ιδιοκατασκευών, καταστημάτων με είδη αυτοκινήτου και σουπερ μάρκετ. Η Vector Brands, στην προσπάθεια της εταιρείας να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κλάδο του Automotive έχει συμμάχους τους μεγάλους οίκους όπως: WD-40 ArmorAll, STP, Turtle Wax, BASE, HPX κ.α. Στην Vector Brands δημιουργούμε Αξία!

VOULIS-logo

AΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Κάθετη βιομηχανία παραγωγής χημικών προϊόντων για τον καθαρισμό την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου & βιομηχανικά χημικά, βελτιωτικά καυσίμων, AdBlue, τεχνικά σπρέι, αρώματα, αντιψυκτικά, λάδια mix 2t, γράσα. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ: Πλυντήρια αυτοκινήτων – Συνεργεία αυτοκινήτων – Πρατήρια βενζίνης – Λιανική πώληση (Καταστήματα αξεσουάρ – Super Mαrket κ.λ.π) – Βιομηχανία – Πλοία. ΤΜΗΜΑΤΑ: Έρευνα αγοράς – Επιστημονικής έρευνας – Σχεδιασμού προϊόντων – Παραγωγής – Ελέγχου ποιότητας – Συσκευασίας – Αποθήκευσης, μεταφοράς και διακίνησης – Πωλήσεων εσωτερικού – Εξαγωγών και διεθνούς εμπορίου Οικονομικού – Δημοσίων σχέσεων.

wurth logo

Η Würth Hellas S.A., μία από τις 400 εταιρίες του Ομίλου Würth, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1981, διαθέτοντας στους 40.000 πελάτες της μια τεράστια γκάμα περισσότερων από 125.000 προϊόντων. Μέσω του άρτια οργανωμένου δικτύου 200 τεχνικών συμβούλων πωλήσεων, δίνουμε λύσεις σε κάθε επαγγελματία. Επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δίνουμε έμφαση στην αξιοπιστία, την ποιότητα, την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

fosser logo

Η ZCR AUTOMOTIVE ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με την ΚΟΥΣΠΑΣ Σ. & Σια Ε.Ε είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδος Κύπρου και βαλκάνιων των λιπαντικών FOSSER και των μπαταριών SPARCO. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας προσφέρει μπαταρίες, λιπαντικά κινητήρων, λιπαντικά κιβωτίου ταχυτήτων, υδραυλικά λιπαντικά, καθώς και υγρά φρένων και αντιψυκτικά. Η επιτυχημένη πορεία των 2 εταιρειών μας έχει καταστήσει leaders στην ελληνική αγορά, λόγο της ποιότητας των προϊόντων αλλά και της τεχνογνωσίας στον τομέα των λιπαντικών και των μπαταριών.