ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου και Εξοπλισμού Συνεργείου από το 1973, και έκτοτε διακρίνεται για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους επαγγελματίες του χώρου, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών. 

Οι αξίες που τη διέπουν, το Πάθος για εξέλιξη, η Ακεραιότητα, η Καινοτομία, η Ομαδικότητα και η Αποφασιστικότητα θεωρούνται, αναπόσπαστο κομμάτι της ιδεολογίας αλλά και της κουλτούρας της που την καθιέρωσαν ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του Aftermarket στην Ελλάδα. Παρότι αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, έχει διακριθεί πολλαπλές φορές όλα αυτά τα χρόνια σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Το 2023, γιορτάζει την επέτειο των 50 ετών, έχοντας ένα πανελλαδικό δίκτυο 26 καταστημάτων και 600 εργαζομένους. Πιστή στο όραμα της, να προπορεύεται διαχρονικά στο χώρο της μετακίνησης και να είναι πηγή έμπνευσης για την εταιρεία και τους συνεργάτες της, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ επενδύει στην εκπαίδευση των ανθρώπων της αλλά και των συνεργατών της, στην ανάπτυξη των τεχνολογικών εξελίξεων αλλά και σε υποδομές, ώστε να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες του επαγγελματία παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.