ΡΑΣΚΟΣ

raskos_logo

Η Α.Γ. ΡΑΣΚΟΣ ΑΕ. είναι σήμερα στην Ελλάδα μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας φλαντζών και ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί συνέχεια της προσωπικής επιχείρησης κατασκευής φλαντζών που ίδρυσε το 1947 ο Γεώργιος Ράσκος.
Ως μια από τις ιστορικότερες και μακροβιότερες εταιρείες του κλάδου, που ήδη έχει περάσει στην τρίτη γενιά, είχε ως αρχικό αντικείμενο την κατασκευή και εισαγωγή φλαντζών στεγανοποίησης για όλους τους κινητήρες επιβατικών, φορτηγών, γεωργικών και δομικών μηχανημάτων, μηχανών θαλάσσης και βιομηχανικών εφαρμογών.

Σήμερα, έχοντας επεκτείνει την δραστηριότητά της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαθέτοντας φλάντζες, βίδες κεφαλής, τσιμούχες, ελατήρια εμβόλων, έμβολα, χιτώνια, βαλβίδες, κουζινέτα, ωστήρια, εμπρόσθιο σύστημα, ρουλεμάν τροχού, σετ χρονισμού, ιμάντες, μπουζί, φίλτρα, αντλίες νερού, αντλίες λαδιού, είδη φρένων, μαρκούτσια, βάσεις μηχανής, λιπαντικά.
Φιλοσοφία και επιδίωξη της εταιρείας, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και η ευρύτερη κάλυψη των αναγκών τους με ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.