Η AUTOTEC EXPO 2019 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

21x28_autotec2019

Η AUTOTEC EXPO 2019 θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες στρατηγικά επιλεγμένες έτσι ώστε να επιτρέψουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών αλλά και επισκεπτών, από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας. Όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε εκθέτες και επισκέπτες.

Πλήθος επαγγελματιών από τους κλάδους του εμπορίου Ανταλλακτικών, των Συνεργείων Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων, της Φροντίδας Οχημάτων, Διαχείρισης στόλων οχημάτων αλλά και του ευρύτερου κλάδου των μηχανοκίνητων οχημάτων θα περάσουν τις πόρτες του μοναδικού αυτού εκθεσιακού γεγονότος, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στα ανταλλακτικά, στην επισκευή, συντήρηση και φροντίδα οχημάτων.

Οριστικοποίησαν τη συμμετοχή τους οι μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά καλύπτοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το 90% του εκθεσιακού χώρου στην AUTOTEC EXPO 2019. Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς, που θα καταλάβουν 12.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας, καθώς και την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, είναι σαφές ότι η AUTOTEC EXPO 2019 θα αποτελέσει και αυτή την φορά την μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο του aftermarket αυτοκινήτου.

Xάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει, η AUTOTEC EXPO γίνεται το πλέον επιδραστικό φόρουμ, με όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βάζοντας τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Τέλος, μια σειρά από διαφημιστικές ενέργειες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να προβληθεί η έκθεση σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου εξασφαλίζοντας την επιτυχία!

Μοιραστείτε: